SNIV Handig formaat:

De 10 ml travelsize geuren zijn klein genoeg om overal mee naartoe te nemen, maar bevatten nog steeds genoeg parfum om je de hele dag fris te laten ruiken. Geen gedoe meer met grote flessen die te veel ruimte innemen.

Verkrijgbaar in al je favoriete Sniv perfume geuren:

Onze travelsize geuren zijn verkrijgbaar in al je favoriete Sniv perfume geuren, zodat je altijd je handtekeninggeur bij de hand hebt, waar je ook bent. Van frisse bloemengeuren tot warme houtachtige geuren, we hebben voor elk wat wils.

Perfect voor reizen:

Of je nu op vakantie gaat of een zakenreis maakt, onze travelsize geuren zijn de ideale metgezel. Ze voldoen aan de TSA-regels voor vloeistoffen in handbagage, zodat je ze zonder problemen mee kunt nemen in het vliegtuig.

Geweldig cadeau-idee:

Onze travelsize geuren zijn ook een geweldig cadeau-idee. Ze zijn betaalbaar, mooi verpakt en perfect voor iedereen die van parfum houdt. Geef ze aan je vrienden, familie of collega’s en laat ze genieten!

Ideaal om nieuwe geuren uit te proberen:

Ben je benieuwd naar een nieuwe geur, maar wil je niet meteen een grote fles kopen? Onze travelsize geuren zijn perfect om nieuwe geuren uit te proberen voordat je de volledige fles aanschaft. Zo kun je er zeker van zijn dat je een geur kiest die bij je past.

Meld je aan

Hoe werkt het? Heb jij boven de 1500 volgers op Instagram of Tiktok,
ontvang jij elke maand gratis parfum naar keuze.