Support

Vraag en antwoord

Onze parfums worden met zorg samengesteld door ervaren parfumeurs, gebruikmakend van hoogwaardige ingrediënten. We streven ernaar om unieke geurcombinaties te creëren die niet alleen langdurig blijven maar ook een blijvende indruk achterlaten.

Ontdek je persoonlijke geurprofiel door te overwegen welke geurnoten je aanspreken. Houd je van bloemige, fruitige, houtachtige of oriëntaalse geuren?

Onze huidige bestsellers zijn onder andere [sniv white, sniv red, sniv lightblue]. Deze geuren worden gewaardeerd door klanten vanwege hun unieke karakter en langdurige frisheid.

Eau de parfum heeft een verhouding van ongeveer 24 ml pure parfum olie en 76 ml parfum alcohol voor een eau de parfum. dat is een hoge concentratie geuroliën daardoor blijft de geur langer op de huid. Eau de toilette en eau de cologne hebben een lichtere samenstelling Zo’n 10 tot 15 ml pure parfum olie, 10 ml water en 76 tot 80 ml parfum alcohol toe voor een eau de toilette. Zodra je onder de 10ml pure parfum olie gaat word het en eau de cologne.

Bewaar je parfum op een koele, donkere plaats, uit de buurt van direct zonlicht en extreme temperaturen. De badkamer is bijvoorbeeld niet ideaal vanwege schommelende temperaturen en vochtigheid.

Absoluut! Voeg een persoonlijke noot toe aan je cadeau met onze luxe cadeauverpakkingsopties. Maak van het ontvangen van een parfum een onvergetelijke ervaring.

Breng je parfum aan op de warme plekjes van je lichaam, zoals polsen en achter de oren. Hydrateer je huid goed voordat je parfum aanbrengt, zodat de geur langer blijft. Ontdek ook onze bijpassende bodylotions en geparfumeerde producten voor een langdurig effect.

Ik hoop dat deze aanvullende vragen je parfum webshop nog interessanter maken!

Breng je parfum aan op goed gehydrateerde huid, bij voorkeur direct na het douchen. Focus op warme plekjes zoals de polsen, achter de oren en op de hals. Overweeg ook een bijpassende body lotion of olie voor een langdurige geur.

Zeker! Ontdek onze uniseks collectie met geuren die geschikt zijn voor zowel mannen als vrouwen. Deze veelzijdige geuren zijn perfect voor iedereen die houdt van tijdloze en genderneutrale aroma’s.

We begrijpen dat het vinden van de perfecte geur persoonlijk is. Bekijk ons retourbeleid voor eenvoudige stappen om een product terug te sturen en ontdek een alternatieve geur die beter bij je past.

Ontdek de rijke wereld van geur met ingrediënten zoals rozen, vanille, sandelhout, jasmijn en meer. Onze parfumeurs gebruiken hoogwaardige ingrediënten om unieke en betoverende geurcombinaties te creëren.

Ja, we waarderen onze trouwe klanten! Ontdek de voordelen van ons loyaliteitsprogramma, zoals exclusieve kortingen, vroegtijdige toegang tot nieuwe collecties en speciale geschenken.

Ik hoop dat deze aanvullende vragen je helpen om je parfum webshop nog boeiender te maken!

Ontdek de nieuwste trends op geurgebied met onze seizoensgebonden collecties. Van frisse lentegeuren tot warme winterse aroma’s, we hebben voor elk seizoen de perfecte geur.

Zeker! Gebruik onze cadeaugids of neem contact op met onze klantenservice voor persoonlijk advies. We helpen je graag bij het vinden van het ideale cadeau, zelfs als je de smaak van de ontvanger niet precies kent.

Heb je een vraag?

Staat hierboven niet jou antwoord, neem gerust contact op met ons op!

Meld je aan

Lees meer

SNIV Travelsize

Bestel nu

SNIV Bestsellers

Artboard 1 copy 2

Altijd bij de hand

Artboard 1 copy 3

Ideaal als cadeau

Artboard 1 copy

1 flacon 140 spray

Artboard 1

Voor iedereen toegankelijk